- Podstawy
- Ekwipunek
- Relacje
- Dla MG

imię i nazwisko
Axel "AC" Cole
data urodzenia
14.06.2004r.
waga
72 kg
wzrost
182,3 cm
cechy szczególne
Słabo widoczne piegi na policzkach; lekko zadarty nos; kręcone czarne włosy; nieco ciemniejszy odcień skóry.Podłużna, pozioma blizna w okolicy dolnych żeber po prawej stronie, z boku tułowia. Kilka zabliźnionych kresek po lewej stronie tułowia pod żebrami i podobne ślady od spodu lewego przedramienia rozsiane od łokcia prawie po nadgarstek.
Grupa krwi 0+.
ekwipunek
W pokoju
zmęczony życiem list, poplamiona kurtkaPlecak
notes, długopis, chustka, igła, nić, woda [1L / 0.5 R], czarna cienka taśma, 2 puszki z jedzeniem [0.5 R], 2 rolki bandaży, lina z bloczkiem 20 m, rękawiczki bawełniane, ładowarka do zegarkaPrzy sobie
maczeta 35 cm, pistolet [glock 9 mm, [10 + 12 +24], pistolet HK Usp + 2 magazynki, zapalniczka, scyzoryk, nóż myśliwski, latarka bateryjna + baterie, wytrych [7], napinacz [2], portfel z wizytówkami, paczka papierosów (17 szt.)Ubranie
buty, spodnie na szelkach, kraciasta koszulka, pomarańczowy sweter Mii, bielizna, rękawiczki skórzaneOddane komuś innemu
krótkofalówka [zabrana przez Olivera], krótkofalówka Mii [oddana Olivii]Opisy wszystkich rzeczy i ich znaki szczególne
— nóż myśliwski — ciemna drewniana rękojeść, trochę zużyta, ostrze typu drop point długie na jakieś 10 cm;— scyzoryk — niemalowana, stalowo szara obudowa z całkiem wytartym logiem, długość około 5 cm, zawiera nożyk, pilnik, otwieracz do butelek i korkociąg;
- kiedyś zrobię tu porządek -
Utracone, które rozpozna
— piersiówka — metalowa piersiówka koloru srebrnoszarego, z przodu wytarty grawer z głową łosia, kilka zarysowań na korku, jakby ktoś otwierał go obcęgami czy coś w tym stylu;— sztylet z nożyc krawieckich — porządne nożyce krawieckie o ostrzach długości 30 cm, są zaostrzone ręcznie z każdej strony, co po ich złożeniu tworzy sztylet, jak widział je po raz ostatni, ucha były sklejone razem czarną taśmą izolacyjną;
Stracone w pożarze
ręcznik, mydło, szczoteczka do zębów, pasta do zębów, konserwa [1], ładowarka, słuchawki, bluza, szalik, czapka, chustka, telefon, nieśmiertelnik nieznanego marine + jego dokumentyŻywi
Mia Creek
Nie sądziłem, że wciąż żyje, ani tym bardziej, że jest w Stanach... ale cieszę się, że jest tutaj. Po tej samej stronie barykady. Przynajmniej mam tu o kim myśleć. I dla kogo tu być.Olivia Chapman
Babyface, porządna dziewczyna, potrafi o siebie zadbać i myśleć też o innych, a to rzadkie połączenie. Jestem gotów w pełni jej zaufać.Lucy White
Pani Flinta, co to lubi dopełniać obowiązków i potrafi dogryzać. No i jest ładna. Nie mam pojęcia, dlaczego wymknęła się z obozu, ale jestem pewien, że miała dobry powód. Mam nadzieję, że się obudzi.Claire Williams
Jest w porządku. Mówi płynnie po hiszpańsku i dobrze dogaduje się z Mią, ale nie mamy wiele więcej wspólnego.Max Bennett
Dobry towarzysz, można na nim polegać, chociaż niektórych na pewno wkurza.Elena Sinclair
Jest lekarzem i wygląda na to, że sporo wie o wirusie. Tylko nie wiem, skąd.Rosa Miller
Ta od dziecka, znaczy kobieta od zaopatrzenia, która często zajmuje się robieniem różnych innych rzeczy. Wydaje się w porządku.Alice Frost
Miła laska, zajmuje się radiostacją i potrafi wyluzować.Oliver Langley
Chyba mógłbym go nazwać przyjacielem? Byłoby miło mieć chociaż jednego, zwłaszcza, że chyba się dogadujemy.Connor Langley
Kolejny dzieciak, którego trzeba pilnować na każdym kroku. Nie no, aż tak to mnie nie irytuje.Violet Tate
Głośna dziewczyna, jest albo odważna i zuchwała, albo zuchwała i lekkomyślna. A pewnie wszystko naraz. Chyba nic do niej nie mam.Kate Lawson
Wariatka. Nie lubiłem jej, teraz sam nie wiem, a może po prostu nie ogarniam.Nathan Lawson
Ten bardziej ułożony Lawson. Nie mam nic do niego, przyjemny facet, moglibyśmy pójść na piwo.Marshall Roosevelt
Nie ufam jej. Była świetnym mechanikiem, ale teraz zrobiła się nieobliczalna. A inni dają jej broń do ręki.Inni
Aleks Wermilio, Athena Winter, Audrey Johanson (NPC), Bennet Gutierrez (NPC), Carmen Moore (NPC), Charlie Culver (NPC), Echo Puffin, Elizabeth DeShawn, Ethan Cooper (NPC), Gabriela DeShawn (NPC), Hayden McGee (NPC), Jeffrey McIntyre (NPC), Jennifer Somerville (NPC), Joanne "Joe" Ross (NPC), Kevin Day (NPC), Landon Miller (NPC), Lexie Trickett (NPC), Lizzy (NPC), Malcolm Hopkins, Mona Campbell (NPC), Naomi Miller, Neva Mora, Richard Miller (NPC), Sara Williams (NPC), Wilhelm Moore (NPC), William CampbellMartwi
Matka
...Alice
...Tomas
...Arthur Armitagea
Rozjechał zombiego przed bramą. Szkoda, że najpewniej nie żyje.Kpt. Cassandra Tate
Zgarnęła mnie na drodze między Breckenridge a Denver. Wydawała się całkiem ludzka, a i tak nie obeszło mnie to, co zrobił Oliver. Chyba. Chyba nie tak jak powinno.Kennedy
Właściwie z nią nie gadałem, Rosa tak ją nazwała.Kapral Sand
Był przy bramie, kiedy zjawiłem się w obozie. Nie spodziewałem się, że tak szybko umrze, ale to, w jaki sposób umarł... A podobno żaden go nie ugryzł.Zaginieni
Sabrina Walker
Lekarz w obozie, całkiem rozgadana i sympatyczna. Nie mam pojęcia, co się z nią stało.Gen. Jacob Tate
Rządził tą kuwetą zwaną Breckenridge. Nie popierałem większości jego pomysłów, ale nie zależało mi na jego odejściu. Może tak jest faktycznie lepiej.Ojciec
...kurtyny
Przemoc seksualna wobec mojej postaci.
zasłony
Obrażanie religii w sposób erotyczny, satanizm.