•  
    Ostatnio krążą następujące plotki:
    - Ashley, Logan i Gaby poszli poszukać benzyny
    - Shin i Lexie poszły na polowanie w okolicach Zoo
    - Malcolm wyruszył z Zoo z misją dyplomatyczną do Akademii Lotniczej
    - Ekipa w Akademii Lotniczej buduje pułapki i ogólnie szykuje się na wojnę

Mmaggie

Główny Mistrz Gry

Morowsky

Admin

Plamczak66

Admin

Saycia

Mistrz Gry

Pogoda

Popołudnie, 7 lipca 2023

Colorado Springs

Częściowe zachmurzenie, burze
    Od 11° w nocy do 25° w dzień

WHAT COMES AFTER

Awatar użytkownika

Axel Cole

sheojmsj | 302 postów

Wyt

0

Sil

1

Zmy

1

Cha

1

Zre

2

Int

1

Szc

0

ubranie (buty, spodnie na szelkach, kraciasta koszula, bielizna, rękawiczki skórzane (P), okulary przeciwsłoneczne) | krótkofalówka, maczeta 35 cm, pistolet (glock 9 mm, (0 + 12 +24) ), KARABIN winchester 70 (pełny)| kieszenie itp. ( paczka papierosów (17 szt.), zapalniczka, scyzoryk, nóż myśliwski, latarka bateryjna (P), baterie (P), wytrych (7), napinacz (2) ) | plecak ( notes, długopis, chustka, igła, nić, woda (1L / 0.5 R), czarna cienka taśma, 2 puszki z jedzeniem (0.5 R, CH), 2 rolki bandaży, lina z bloczkiem 20 m )
Wielokrotne_rany_nożem_(zszyte_zabandażowane)

Przy sobie:

ubranie (buty, spodnie na szelkach, kraciasta koszula, bielizna, rękawiczki skórzane (P), okulary przeciwsłoneczne) | krótkofalówka, maczeta 35 cm, pistolet (glock 9 mm, (0 + 12 +24) ), KARABIN winchester 70 (pełny)| kieszenie itp. ( paczka papierosów (17 szt.), zapalniczka, scyzoryk, nóż myśliwski, latarka bateryjna (P), baterie (P), wytrych (7), napinacz (2) ) | plecak ( notes, długopis, chustka, igła, nić, woda (1L / 0.5 R), czarna cienka taśma, 2 puszki z jedzeniem (0.5 R, CH), 2 rolki bandaży, lina z bloczkiem 20 m )
1

imię i nazwisko

Axel "AC" Cole

data urodzenia

14.06.2004r.

waga

72 kg

wzrost

182,3 cm

cechy szczególne

Słabo widoczne piegi na policzkach; lekko zadarty nos; kręcone czarne włosy; nieco ciemniejszy odcień skóry.
Podłużna, pozioma blizna w okolicy dolnych żeber po prawej stronie, z boku tułowia. Kilka zabliźnionych kresek po lewej stronie tułowia pod żebrami i podobne ślady od spodu lewego przedramienia rozsiane od łokcia prawie po nadgarstek.
Grupa krwi 0+.

ekwipunek

W pokoju

zmęczony życiem list, poplamiona kurtka

Plecak

notes, długopis, chustka, igła, nić, woda [1L / 0.5 R], czarna cienka taśma, 2 puszki z jedzeniem [0.5 R], 2 rolki bandaży, lina z bloczkiem 20 m, rękawiczki bawełniane, ładowarka do zegarka

Przy sobie

maczeta 35 cm, pistolet [glock 9 mm, [10 + 12 +24], pistolet HK Usp + 2 magazynki, zapalniczka, scyzoryk, nóż myśliwski, latarka bateryjna + baterie, wytrych [7], napinacz [2], portfel z wizytówkami, paczka papierosów (17 szt.)

Ubranie

buty, spodnie na szelkach, kraciasta koszulka, pomarańczowy sweter Mii, bielizna, rękawiczki skórzane

Oddane komuś innemu

krótkofalówka [zabrana przez Olivera], krótkofalówka Mii [oddana Olivii]

Opisy wszystkich rzeczy i ich znaki szczególne

nóż myśliwski — ciemna drewniana rękojeść, trochę zużyta, ostrze typu drop point długie na jakieś 10 cm;
scyzoryk — niemalowana, stalowo szara obudowa z całkiem wytartym logiem, długość około 5 cm, zawiera nożyk, pilnik, otwieracz do butelek i korkociąg;
- kiedyś zrobię tu porządek -

Utracone, które rozpozna

piersiówka — metalowa piersiówka koloru srebrnoszarego, z przodu wytarty grawer z głową łosia, kilka zarysowań na korku, jakby ktoś otwierał go obcęgami czy coś w tym stylu;
sztylet z nożyc krawieckich — porządne nożyce krawieckie o ostrzach długości 30 cm, są zaostrzone ręcznie z każdej strony, co po ich złożeniu tworzy sztylet, jak widział je po raz ostatni, ucha były sklejone razem czarną taśmą izolacyjną;

Stracone w pożarze

ręcznik, mydło, szczoteczka do zębów, pasta do zębów, konserwa [1], ładowarka, słuchawki, bluza, szalik, czapka, chustka, telefon, nieśmiertelnik nieznanego marine + jego dokumenty

Żywi

Mia Creek

Nie sądziłem, że wciąż żyje, ani tym bardziej, że jest w Stanach... ale cieszę się, że jest tutaj. Po tej samej stronie barykady. Przynajmniej mam tu o kim myśleć. I dla kogo tu być.

Olivia Chapman

Babyface, porządna dziewczyna, potrafi o siebie zadbać i myśleć też o innych, a to rzadkie połączenie. Jestem gotów w pełni jej zaufać.

Lucy White

Pani Flinta, co to lubi dopełniać obowiązków i potrafi dogryzać. No i jest ładna. Nie mam pojęcia, dlaczego wymknęła się z obozu, ale jestem pewien, że miała dobry powód. Mam nadzieję, że się obudzi.

Claire Williams

Jest w porządku. Mówi płynnie po hiszpańsku i dobrze dogaduje się z Mią, ale nie mamy wiele więcej wspólnego.

Max Bennett

Dobry towarzysz, można na nim polegać, chociaż niektórych na pewno wkurza.

Elena Sinclair

Jest lekarzem i wygląda na to, że sporo wie o wirusie. Tylko nie wiem, skąd.

Rosa Miller

Ta od dziecka, znaczy kobieta od zaopatrzenia, która często zajmuje się robieniem różnych innych rzeczy. Wydaje się w porządku.

Alice Frost

Miła laska, zajmuje się radiostacją i potrafi wyluzować.

Oliver Langley

Chyba mógłbym go nazwać przyjacielem? Byłoby miło mieć chociaż jednego, zwłaszcza, że chyba się dogadujemy.

Connor Langley

Kolejny dzieciak, którego trzeba pilnować na każdym kroku. Nie no, aż tak to mnie nie irytuje.

Violet Tate

Głośna dziewczyna, jest albo odważna i zuchwała, albo zuchwała i lekkomyślna. A pewnie wszystko naraz. Chyba nic do niej nie mam.

Kate Lawson

Wariatka. Nie lubiłem jej, teraz sam nie wiem, a może po prostu nie ogarniam.

Nathan Lawson

Ten bardziej ułożony Lawson. Nie mam nic do niego, przyjemny facet, moglibyśmy pójść na piwo.

Marshall Roosevelt

Nie ufam jej. Była świetnym mechanikiem, ale teraz zrobiła się nieobliczalna. A inni dają jej broń do ręki.

Inni

Aleks Wermilio, Athena Winter, Audrey Johanson (NPC), Bennet Gutierrez (NPC), Carmen Moore (NPC), Charlie Culver (NPC), Echo Puffin, Elizabeth DeShawn, Ethan Cooper (NPC), Gabriela DeShawn (NPC), Hayden McGee (NPC), Jeffrey McIntyre (NPC), Jennifer Somerville (NPC), Joanne "Joe" Ross (NPC), Kevin Day (NPC), Landon Miller (NPC), Lexie Trickett (NPC), Lizzy (NPC), Malcolm Hopkins, Mona Campbell (NPC), Naomi Miller, Neva Mora, Richard Miller (NPC), Sara Williams (NPC), Wilhelm Moore (NPC), William Campbell

Martwi

Matka

...

Alice

...

Tomas

...

Arthur Armitagea

Rozjechał zombiego przed bramą. Szkoda, że najpewniej nie żyje.

Kpt. Cassandra Tate

Zgarnęła mnie na drodze między Breckenridge a Denver. Wydawała się całkiem ludzka, a i tak nie obeszło mnie to, co zrobił Oliver. Chyba. Chyba nie tak jak powinno.

Kennedy

Właściwie z nią nie gadałem, Rosa tak ją nazwała.

Kapral Sand

Był przy bramie, kiedy zjawiłem się w obozie. Nie spodziewałem się, że tak szybko umrze, ale to, w jaki sposób umarł... A podobno żaden go nie ugryzł.

Zaginieni

Sabrina Walker

Lekarz w obozie, całkiem rozgadana i sympatyczna. Nie mam pojęcia, co się z nią stało.

Gen. Jacob Tate

Rządził tą kuwetą zwaną Breckenridge. Nie popierałem większości jego pomysłów, ale nie zależało mi na jego odejściu. Może tak jest faktycznie lepiej.

Ojciec

...

kurtyny

Przemoc seksualna wobec mojej postaci.

zasłony

Obrażanie religii w sposób erotyczny, satanizm.
Ostatnio zmieniony 20 sty 2026, 18:55 przez Axel Cole, łącznie zmieniany 40 razy.
Awatar użytkownika

Wyt

1

Sil

1

Zmy

1

Cha

1

Zre

1

Int

1

Szc

0

wszystko i nic
Boli głowa

Przy sobie:

wszystko i nic
Boli głowa
2

siła

1 (wolne punkty: 0)

zręczność

2 (wolne punkty: 11)

wytrzymałość

0 (wolne punkty: 12)

inteligencja

1 (wolne punkty: 8)

charyzma

1 (wolne punkty: 11)

zmysły

1 (wolne punkty: 18)

szczęście

0

Aktualizacja z dnia 11/02/2024

Dodano wolne punkty za okres fabularny (s02e01)

Aktualizacja z dnia 15/04/2024

Dodano wolne punkty za okres fabularny (s02e02)

Aktualizacja z dnia 22/04/2024

Dodano wolny punkt za nieudany rzut (zmysły)

Aktualizacja z dnia 28/04/2024

Dodano wolny punkt za nieudany rzut (zręczność)

Aktualizacja z dnia 14/05/2024

Dodano wolny punkt za nieudany rzut (zręczność)

Aktualizacja z dnia 24/06/2024

Dodano wolne punkty za okres fabularny (s02e03)

Aktualizacja z dnia 21/11/2024

Dodano wolne punkty za okres fabularny (s02e04)

Aktualizacja z dnia 20/02/2025

Dodano wolne punkty za okres fabularny (s02e05) + 1 poziom charyzmy + 2 poziom zręczności

Aktualizacja z dnia 14/03/2025

Dodano wolne punkty za nieudane rzuty kostki (1 pkt zmysły, 4 pkt zręczność)

Aktualizacja z dnia 06/05/2025

Dodano wolne punkty za nieudane rzuty kostki (1 charyzma)

Aktualizacja z dnia 21/05/2025

Dodano wolne punkty za poprzedni epizod (S02E06)

Aktualizacja z dnia 22/10/2025

Dodano wolne punkty za nieudane rzuty (+2 sił, +1 wyt, +1 zmy)

Aktualizacja z dnia 04/11/2025

Dodano wolne punkty za poprzedni epizod (S02E07)

Aktualizacja z dnia 11/01/2026

+8 do zmysłów

Aktualizacja z dnia 08/02/2026

Dodano wolne punkty za okres fabularny (inteligencja, charyzma, wytrzymałość)
Awatar użytkownika

Wyt

1

Sil

1

Zmy

1

Cha

1

Zre

1

Int

1

Szc

0

wszystko i nic
Boli głowa

Przy sobie:

wszystko i nic
Boli głowa
3

Wiadomość od Mistrza Gry

@Axel Cole został zabezpieczony przez konwój zmierzający do Breckenridge i po wstępnych oględzinach, został przetransportowany do samochodu prowadzonego przez Maxa Benneta, innego zwiadowcę. Obecnie znajduje się na głównej ulicy.
Awatar użytkownika

Wyt

1

Sil

1

Zmy

1

Cha

1

Zre

1

Int

1

Szc

0

wszystko i nic
Boli głowa

Przy sobie:

wszystko i nic
Boli głowa
4

Aktualizacja

@Axel Cole zaktualizuj sobie ekwipunek w profilu przed kolejnym epizodem — Bo w informatorze masz, że rzeczy Axela są w skrytce, ale w profilu jest co innego.
Awatar użytkownika

Axel Cole

sheojmsj | 302 postów

Wyt

0

Sil

1

Zmy

1

Cha

1

Zre

2

Int

1

Szc

0

Przy sobie:

5
@What Comes After Rozbieżności naprawione!
Awatar użytkownika

Wyt

3

Sil

1

Zmy

2

Cha

1

Zre

2

Int

0

Szc

0

A teraz mam co innego
Pełnia zdrowia

Przy sobie:

A teraz mam co innego
Pełnia zdrowia
6

Informacja od Mistrza Gry

@Axel Cole przez ostatnie dni starał się zaaklimatyzować w obozie. W okolicach 13 maja Generał Tate i Sand przekazali mu, że pod okiem Kate będzie on szkolił się na Zwiadowcę. Kobieta dostała przydział, by zabrać go gdzieś w Breckenridge i pokazać, jak wygląda praca Zwiadowców i czyszczenie lokacji niedaleko miasteczka z martwych.
Awatar użytkownika

Wyt

1

Sil

1

Zmy

1

Cha

1

Zre

1

Int