Awatar użytkownika

Wyt

3

Sil

1

Zmy

2

Cha

1

Zre

2

Int

0

Szc

0

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus a massa ipsum. Duis porttitor urna diam, ut iaculis massa congue quis. Donec tempor, quam eu feugiat feugiat, justo erat volutpat ligula, eget pretium sapien urna non eros.
Pełnia zdrowia

Przy sobie:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus a massa ipsum. Duis porttitor urna diam, ut iaculis massa congue quis. Donec tempor, quam eu feugiat feugiat, justo erat volutpat ligula, eget pretium sapien urna non eros.
Pełnia
zdrowia
1

BARAKI SYPIALNE 4

Opis lokacji

W dawnej serwerowni, gdzie kiedyś działały systemy informatyczne, teraz mieszczą się baraki sypialne. Około 14 łóżek zostało rozstawionych w pomieszczeniu, a obok każdego z nich znajduje się stolik. Na suficie wiszą awaryjne lampy, które można włączyć w razie potrzeby. Światło to jest słabe, ale wystarczające do wykonywania podstawowych czynności.

ZABEZPIECZENIA

BRAK

DODATKOWE INFORMACJE

W trakcie opadów deszczu z rynien na zewnątrz spływa woda wprost do beczek, w których gromadzona jest deszczówka. W rynnach zamontowany jest system filtrujący, zaprojektowany przez Echo Puffin, który od razu oczyszcza wodę ze wszelkich zanieczyszczeń.

Lokatorzy:
- Nathan Lawson
- Oliver Langley
- Connor Langley
-

Awatar użytkownika

Wyt

2

Sil

2

Zmy

0

Cha

0

Zre

0

Int

0

Szc

1

- Różaniec.
- Nóż.
- Krótkofalówka.
Zdrowy

Przy sobie:

- Różaniec.
- Nóż.
- Krótkofalówka.
Zdrowy
2
Niepośpiesznie wkroczyłem do baraku, aby zabrać wszystkie potrzebne rzeczy, które miałem przekazać tajemniczemu osobnikowi. Już wcześniej, zanim Olivia wyjechała, naszykowałem torbę. Targały mną różne wątpliwości. Szczególnie dotyczące tego, czy po opuszczeniu murów obozu powinienem tu wracać. Wyrzuty sumienia, dotyczące pozostawienia farmy bez opieki do tej pory towarzyszyły mi dość często. Lecz teraz, w obozie pojawił się prawdziwy farmer, który zna się na uprawie roślin. Mogłem więc odetchnąć spokojnie. Nie czułem się przywiązany do zbyt wielu osób tutaj, wyjątkiem była Olivia. Chciałem jednak być blisko rodziny. Dałem jednak słowo, musiałem być wobec niej uczciwy. Zaufała mi, tak samo jak ja zaufałem jej.

Przerzuciłem torbę przez ramię i odetchnąłem głęboko. Dawno nie opuszczałem murów obozu, ale byłem pewien, że dam radę. Poza tym okolice miasteczka były spokojne, zwiadowczy o to zadbali. Ścisnąłem znajdujący się w kieszeni różaniec, składając niemą modlitwę, żeby wszystko się udało i ruszyłem przed siebie.

@Mistrz Gry Maggie
Awatar użytkownika

Wyt

1

Sil

1

Zmy

1

Cha

1

Zre

1

Int

1

Szc

0

wszystko i nic
Boli głowa

Przy sobie:

wszystko i nic
Boli
głowa
3
Olivia, tak jak obiecała, zostawiła przesyłkę dla Nathana w ustalonym wcześniej miejscu. Z nią były też instrukcję, jak dotrzeć do owego miejsca. Lawson mógł ruszać. Rzeczy wcale nie było aż tak dużo, jednak przesyłka była dość ciężka. Nathan mógł ją oczywiście otworzyć i sprawdzić, co było w środku — jednak czy chciał? Paczka była dość nieźle zapakowana, żeby przypadkiem nic z niej nie wypadło. Nathan mógł przy niej grzebać, jeśli miał taką ochotę i zrozumieć, co takiego niesie dla tajemniczego odbiorcy.

Gdy opuścił baraki, zrozumiał, że Breckenridge było dziś wyjątkowo ciche. Spora część Zwiadowców i osób z innych dywizji była poza obozem, więc z jednej strony było spokojnie, jednak z drugiej strony, nieobecność ludzi napawała dziwnym uczuciem niepewności i strachu. Gdzie się wszyscy podziali? Wtedy też Nathan usłyszał strzały z jednej ze stron miasteczka. Cóż, raczej nic w tym dziwnego — nie było ich słychać z wewnątrz obozu, nic z tych rzeczy. Strzały w tych okolicach zdarzały się dość często, szczególnie gdy Zwiadowcy byli poza obozem i załatwiali swoje obowiązki. Teraz jednak dochodziła jeszcze jedna rzecz — z okolic, do których miał zmierzać Nathan, widać było smugę dymu. Pożar?

Na głównej ulicy, około 300 metrów od Nathana stała Lexie, Lexa i Marshall, zajmując się jakimś samochodem.

Dalej na: viewtopic.php?p=3648#p3648

@Nathan Lawson
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”